Erektil dysfunktion

Det betyder at en mand ikke kan få eller opretholde en erektion. Rent fagligt er man gået væk fra at bruge ordet impotens, og i stedet benytte ordet erektil dysfunktion. Erektil dysfunktion er en tilstand, som mange mænd bliver ramt af. Det er vigtigt at skelne mellem årsagerne, da det både kan være fysiologiske og/eller psykiske. Den fysiske lidelse er den vi kan hjælpe med hos Phanes, ved brugen af fokuseret shockwave terapi.

Årsager til erektil dysfunktion

80% af de mænd der bliver ramt af erektil dysfunktion bliver ramt af organiske årsager. Altså simple fysiologiske årsager til manglende rejsning. Det kan eksempelvis være åreforkalkninger i området omkring penis. 

Disse forkalkninger ses ofte andre steder i kroppen også, og kan hænge sammen med en usund livsstil, der indeholder for lidt motion, for fed mad, for meget alkohol, eller rygning.

Det er derfor vigtigt, at du udover behandlingen du får hos os, også kaster et blik på, hvad årsagerne til forkalkningerne kan være. Vi forsøger derfor at afdække problematikken allerede under vores første samtale.

Behandling af erektil dysfunktion

Behandingen af erektil dysfunktion hos Phanes, foregår ved brugen af elektronisk shockwave terapi. Det er en behandlingsform, der viser rigtigt gode resultater og som ikke er medicinsk eller invasiv. Du slipper med andre ord for operation, eller at indtage medikamenter. 

Vi forsøger at afdække grunden til problematikken, allerede ved første besøg. På den måde kan vi vejlede dig til, hvordan du også selv kan hjælpe til at opretholde effekten af behandlingen, ved at komme årsagerne til livs. Samtidigt er vi også opmærksomme på impotens kan være symptom på alvorlige sygdomme, hvilket gør vi ikke er bange for at henvise til videre udredning, hvis vi finder grund til dette.