Videnskaben taler sit eget sprog

Behandling af erektil dysfunktion kan ske, uden medicin eller smertefulde operationer. Vi bruger fokuseret shockwave terapi, som er en behandlingsform der i mange år har været brugt på muskler og led. 

Videnskaben har givet os stor indsigt i effekten af denne behandling, og giver rigtigt gode resultater på meget kort tid. 

Hvad er fokuseret shockwave

Shockwave er lydbølger, der trænger ind gennem huden og videre ind i vævet. Her stimulere de til øget  blodcirkulationen, dannelse af nye blodkar i og omkring penis, samt påvirker den neurologiske forbindelse positivt.

Disse ting er med til at opnå en positiv effekt på evnen til at opnå rejsning/erektion, uden de bivirkninger man ser ved andre metoder. Samtidigt foregår ændringen rent fysiologisk, og er ikke bare en symptom behandling, som ved f.eks. indtagelse af medicin eller andre potens fremmende medikamenter.

De mest almindelige behandlinger

På nuværende tidspunkt er det mest almindelige behandlingsmuligheder for erektil dysfunktion

PDE-5-hæmmere, Injektioner, vakuumpumpe osv.

Desværre er der ved disse muligheder en del problemer, såsom bivirkninger ved PDE-5-hæmmere, de behandler kun symptomet, er dyre, man mister den seksuelle spontanitet, nedsat selvtillid, samt kan give psykologisk stress.

Den erektile funktion

Sunde blodkar gør en forskel!

Erektion er et resultat af en kompleks synergi mellem blodkar, nervesystemet, hormoner og muskler. Under en erektion, sker der en øget blodgennemstrømning ind i penis, hvilket øger trykket. Tilstrækkelig blodgennemstrømning til det kavernøse væv, spiller en meget vigtig rolle i den erektil funkton.