Personalet hos Phanes

Hos Phanes går vi op i faglighed. Derfor er vores personale nøje udvalgt på baggrund af deres uddannelse, men også deres menneskelige tilgang og forståelse.

Book tid

Bettina Kok

Sygeplejerske og behandler

Uddannet januar 2014, fra Professionshøjskolen, Hillerød. Er til dagligt ansat på Intensiv sengeafsnit – Hillerød. Har varetaget behandlingerne hos Phanes siden januar 20, og står for den daglige drift af klinikken. Foretager både de indledende samtaler, samt behandling med fokuseret shockwave.

Sara Luplau

Sygeplejerske og behandler

Uddannet sygeplejerske i år 2019, fra Professionshøjskolen Absalon, Roskilde. Til dagligt ansat på nefrologisk sengeafsnit på Roskilde sygehus. Er tilknyttet Phanes som fast vikar. Varetager både indledende samtaler, samt behandlinger.

Susanne Kallesøe

Sexolog

Uddannet certificeret sexolog, hos Joan Ørting – januar 2019. Under uddannelse til relations- og parterapeut – forventes færdig december 2020.

Kenneth Carlsen

CEO, Ejer og founder af Phanes

Har du en interessant profil?

Vi er altid på udkig efter interessante profiler der kan indgå på vores team. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os, hvis du har en relevant baggrund, og interesse i emnet.

info@phanes.dk