Phanes vil …

Vi vil hjælpe dig, der gerne vil hjælpes, dig som har prøvet adskillige ting, men endnu ikke mødt den forståelse der skal til

Behandlingen gør ikke ondt

Nej, behandlingen gør ikke ondt. Det kan føles som en stikkende/prikkende fornemmelse, og skulle man føle smerte, har vi mulighed for at ændre på styrken.  Efterfølgende har flere beskrevet de mærker lidt positivt liv i penis. Behandlingen er klaret på 10-15 minutter.

Personalet der udfører behandlingen

Alt personale der er ansat hos Phanes er sundhedsfaglig uddannet. Det er typisk fysioterapeuter eller sygeplejersker. De er alle skolet i brugen af udstyret og endvidere klædt på til at rådgive omkring forløbet og behandlingen.

 

Vil jeg kunne have sex efter behandlingen? 

Selve forløbet kræver 5 behandlinger, men flere melder tilbage at de allerede efter 2-3 behandlinger kan mærke bedring i deres evne til få og/eller opretholde en rejsning. Du må gerne have sex efter og mellem behandlingerne, det vil faktisk være godt for de fysiologiske mekanismer der sættes i gang af behandlingen.

Må jeg godt tage min partner, hustru, eller kæreste med? 

Du er velkommen til at tage den person med du ønsker til dine behandlinger. Det eneste vi beder om er, at vedkommende accepterer personalets anvisninger og respekterer diskretion. 

Jeg er opereret for prostatakræft – kan i hjælpe? 

I disse tilfælde er det meget individuelt. Nogle vil have effekt af behandlingen, men vi ser desværre også en del, der ikke har. Men det kommer meget an på hvordan operationen er foretaget. I disse tilfælde anbefaler vi klart i tager kontakt til os, og så kan vi guide jer, inden i evt. booker en behandling.

Hvor ligger klinikken?  

Klinikken, hvor behandlingen udføres er beliggende i Sundhedshuset, nærmere betegnet: Kokkedal Industripark 2A.

 

Hvad koster det? 

Et behandlingsforløb koster 5000,- DKK. Dette forløb består af en 1. konsultation plus 5 behandlinger, behandling 1, modtager du allerede første gang du er her.

Ved første besøg vurder vi om du vil have gavn af behandlingen. Vælger du behandlingsforløbet, går vi i gang med behandlingen, samtidigt med vi får booket de resterende 4 tider, og vi laver en samlet betaling.

Vælger du ikke at fortsætte, koster konsultationen 500,- DKK.